Realiziran projekat “Dani inžinjera”

U sklopu obilježavanja Dana općine Travnik 2018 Asocijacija studenata Fakulteta za tehničke studije Univerziteta u Travniku realizovala je projekat pod nazivom „Dani inžinjera“

 

„Dani inžinjera“ su jedan od projekata koje ogranizuje Asocijacija studenata Fakulteta za tehničke studije, u saradnji sa Asocijacijom Edukaciskog fakulteta, Mrežom studenata i menadžmentom fakulteta.

 

Cilj projekta bio je studentima Fakulteta za tehničke studije omogućiti posjete različitim firmama kako bi dobili priliku da se upoznaju sa inžinjerima iz svoje struke, te da na taj način steknu nova znanja i iskustva.

 

U okviru projekta vrata su nam otvorile firme Vlašić gradnja, Štamparija Print GS, Absolute grup, NO 1, Hasky sport, Grafički studio Din i Ocean, te sa studentima građevine, arhitekture, grafičkog inžinjerstva i dizajna, inžinjerske informatike i tekstilnog inžinjerstva i dizajna razmjenjili svoja znanja i iskustva.

By |2018-03-21T21:53:53+00:00Mart 21st, 2018|Mreža - Obavijesti|Komentari isključeni za Realiziran projekat “Dani inžinjera”

About the Author: