Workshopovi za studente i maturante na Edukacijskom fakultetu i Fakultetu za tehničke studije

Od svog osnivanja Mreža studenata Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije aktivno radi na aktivnostima koje će studentima pružiti nova iskustva u razluičitim oblastima, a u skladu sa interesvovanjima studenata.

Studenti su prepoznali pravo vrijeme i svoje ideje pretvorili u workshopove koji će se realizirati u narednih pet mjeseci na Edukacijskom fakultetu i Fakultetu za tehničke studije. Prvi workshop koji će se realizirati već narednu subotu, tj. 27. januara nosi naziv „Tajne dobre fotografije“.

Program nudi još četiri radionice: „Kako pobijediti tremu i strah od javnog nastupa“, „Umijeće pisanja vijesti i članaka za medije“, „Pravilno korištenje vremena i kako prestati odlagati obaveze“ i „Timski rad“, koje će uključiti eksperte iz oblasti psihologije, pedagogije, fotografije, novinarstva, menadžmenta i sl. Radionice su koncipirane na način da studentima pružaju mogućnost da unaprijede svoja znanja o temama koje ih zanimaju.

By |2018-02-15T12:31:21+00:00Januar 20th, 2018|Aktuelnosti - Matematika i informatika, Mreža - Obavijesti, Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za Workshopovi za studente i maturante na Edukacijskom fakultetu i Fakultetu za tehničke studije

About the Author: