Poziv za dostavljanje prijedloga idejnih rješenja

Poziv studentima

Fakulteta za tehničke studije i Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku

da i ove godine uzmu učešće u kreiranju idejnog rješenja promotivnog materijala (plakata i pozivnica) za manifestaciju

Dani općine Travnik 2018

Organizacioni odbor ove manifestacije pozvao je naše studente da ponude idejno rješenje plakata i pozivnica za ovu manifestaciju, nakon čega će odabrati najbolje idejno rješenje. Okupljeni u Dizajn Tim, naši studenti imaju priliku pokazati da imamo stručne i obrazovane mlade ljude.

Pozivaju se studenti da pokažu svoju kreativnu stranu i uključe se u rad Dizajn Tima koji je idealna prilika za mlade, ambiciozne i maštovite studente da iskažu svoje sposobnosti. Svi radovi bit će objavljeni na portalu Grafxa i web stranici fakulteta (rubrika DTim), a najbolji rad bit će izabran kao idejno rješenje.

Nakon usvajanja idejnog rješenja, plakat će biti rađen na većem formatu (A1), a treba sadržavati grb općine Travnik, naslov (Dani općine Travnik 21-26.3.2018.) te predviđen prostor za postavljanje Programa manifestacije kojeg će popunjavati Organizacioni odbor.

 

Svoja idejna rješenja slati na mail: marija.fts@gmail.com.

Rok za dostavljanje radova: 29. januar 2018. godine

                                                                                               Fakultet za tehničke studije

Dizajn Tim

By |2018-02-15T12:31:26+00:00Januar 20th, 2018|Aktuelnosti - Matematika i informatika, Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za Poziv za dostavljanje prijedloga idejnih rješenja

About the Author: