POZIV ZA DOSTAVLJANJE PROJEKATA ZA SARAJEVO BUSINESS FORUM 2018

Deveta međunarodna investicijska konferencija “Sarajevo Business Forum 2018” će se održati u Sarajevu 25. i 26. aprila 2018. godine u organizaciji Bosna Bank International (BBI) Sarajevo.
Sarajevo Business Forum se pozicionirao kao jedan od najvažnijih poslovnih i investicijskih događaja za jugoistočnu Evropu.
Konferencija okuplja s jedne strane poslovne ljude i vlasnike projekata iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije i sa druge strane potencijalne investitore iz više od 30 zemalja svijeta što predstavlja platformu za poslovno povezivanje i istraživanje mogućnosti ulaganja u regiji jugoistočne Evrope, s jedinim ciljem da podstakne njen ekonomski razvoj.

Vjerujući da mladi u Bosni i Hercegovini imaju kvalitetne ideje koje treba spojiti sa potencijalnim investitorima, ovim putem se otvara poziv svim studentima i nastavnom osoblju da pripreme projektne ideje u standardnom formatu i sa potrebnim parametrima za koje smatraju da mogu biti interesantne za ulaganje.  

Potencijalne projekte možete slati na adresu projekti@sarajevobusinessforum.com/ nakon čega će nosice projekta kontaktirati TIM SBFa zadužen za određenu oblast, kako bi ih pripremili u standardnom obliku.

By |2018-03-29T11:28:04+00:00Mart 29th, 2018|Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za POZIV ZA DOSTAVLJANJE PROJEKATA ZA SARAJEVO BUSINESS FORUM 2018

About the Author: