Promocija knjige „Tajne upravljanja promjenama“ autorice mr. Maje Đurić-Zahirović

U subotu 31.03.2018. godine u konferencijskoj sali Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku s početkom u 14 sati bit će upriličena promocija prve knjige autorice mr. Maje Đurić-Zahirović pod nazivom „Tajne upravljanja promjenama“ iz oblasti menadžmenta promjena. U nastavku donosimo jednu od recenzija:

“Aristotel je rekao: Ne možemo promjeniti smjer vjetra, ali možemo jedrilicu postaviti na pravi kurs.“ Hrabar ulazak autorice u polje menadžmenta promjena koja kroz „prost zbir“ aspekata menadžmenta revidira, sinergiše i koncipira kako konceptualne tako i konkretne aktivnosti. Uvođenje promjena je jedan od najtežih procesa koji traje godinama i ima nepredvidive rezultate. Kreacija i forma poglavlja upućuje na upravljanje informacijama, motivaciju, vladanje situacijom i sagledavanje činjeničnog stanja. Upravo je jedna od ekspertnih podloga menadžmenta u njegovoj suštini djelovanja ta da provocira efektivnost i efikasnost procesa. Autorica upućuje na važnost takvog odnosa u kojem menadžment, kako u mikro, tako i u makro svijetu promjena treba osjetiti i postavljati kurs na pravo mjesto prilagođavajući ga vremenu i prostoru…“ – Prof. dr. Mile Sadžak, Sveučilište u Mostaru.

Dobro nam došli!

By |2018-03-28T12:27:19+00:00Mart 28th, 2018|Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za Promocija knjige „Tajne upravljanja promjenama“ autorice mr. Maje Đurić-Zahirović

About the Author: