DOT 2018: Okrugli stol „Zašto volontirati? Edukuj i uključi se“

U okviru obilježavanja Dana općine Travnik 2018 Asocijacija studenata Edukacijskog fakulteta organizuje okrugli stol pod nazivom „Zašto volontirati? Edukuj i uključi se“ koji će se održati u petak 16.03.2018. u konferencijskoj sali Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije sa početkom u 13:00 sati.

Cilj projekta je da se mladima približi i predstavi volontiranje kao dio društveno korisnog rada, uz goste učesnike koji će, svako iz svoje perspektive, govoriti o volontiranju i njegovim benefitima.

Prisutni će imati priliku da kroz interaktivnu diskusiju komentarišu i iznose svoja mišljenja na osnovu vlastitog iskustva i da razgovaraju o volontiranju.

Edukovanjem mladih o volontiranju i njihovim uključivanjem u aktivnosti podstiče se razvijanje njihovih kompetencija, funkcionalnije društvo i zdravija okolina!

Stoga pozivamo studente svih studijskih smjerova da dođu na okrugli stol kako bismo svi zajedno osigurali da preporuke i mišljenja mladih ljudi nađu svoje mjesto u politici za mlade.

By |2018-03-09T10:17:03+00:00Mart 9th, 2018|Aktuelnosti - Pedagogija i psihologija, Aktuelnosti - Predškoslski odgoj, Aktuelnosti - Razredna nastava, Mreža - Obavijesti, Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za DOT 2018: Okrugli stol „Zašto volontirati? Edukuj i uključi se“

About the Author: