U cilju poboljšanja ličnih kvaliteta i razvijanja vještina i sposobnosti svih učesnika, TEACHER Tim organizuje workshop na temu – „Kako pobijediti tremu i strah od javnog nastupa?“

Javni nastup je moćno oružje za motivaciju, utjecaj, uvjeravanje, obavještavanje, tumačenje ili jednostavno zabavljanje, međutim bez obzira na sve pozitivne strane javnog nastupa neki ljudi ipak imaju tremu ili strah koji ih sprečavaju za adekvatno funkcionisanje. Imajući u vidu navedeno, cilj workshopa jeste pokazati učesnicima šta je potrebno da bi njihov javni nastup bio uspješan i zanimljiv, i na koje načine mogu umanjiti strah i tremu od javnog nastupa.

Zanima vas kako pobijediti tremu i strah od javnog nastupa, želite znati kako se pripremiti za javni nastup pred auditorijem, želite prevladati prepreke i poboljšati svoje vještine i sposobnosti, imate pitanja, ali nema vam ko odgovoriti?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na workshopu u petak 23. februar 2018. godine, sa početkom u 13:00 sati, na Edukacijskom fakultetu, u multimedijalnoj sali.

 Kroz zanimljivo predavanje i interaktivne radionice pripremite se za uspješno javno predstavljanje.