Mreža objavila svoj prvi Newsletter

Mreža studenata Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije, koju je u decembru 2017. godine osnovao menadžment fakulteta sa ciljem razvijanja studentskih kompetencija i karijera, objavila je svoj prvi Newsletter.

U prvom broju je, pored realiziranih aktivnosti, predstavljena organizaciona shema, misija i vizija Mreže te logotip i vizuelni identitet. Kompletan sadražaj Newslettera pogledajte na linku Mreža/Newsletter.

Kroz Newsletter koji je svojevrsna „lična karta“ Mreže, članovi su dobili prostor za izražavanje kreativnih ideja i prezentiranje vannastavnih aktivnosti i projekata.  Jedan od osnovnih ciljeva Newslettera jeste učiniti vidljivim sve ono što studenti rade i prikazati čari studentskog života iz drugačije perspektive.

U drugom broju Newslettera bit će predstavljeni timovi Mreže i ono čime se oni bave, a svi studenti koji žele biti dio Mreže mogu se prijaviti voditeljima timova. Članstvom u Mreži se studentima, između ostalog, otvara prostor za usavršavanje kroz brojne edukacije, te izražavanje kreativnosti u različitim oblastima.

By |2018-02-15T14:20:28+00:00Februar 15th, 2018|Aktuelnosti - Novinarstvo, Mreža - Obavijesti, Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za Mreža objavila svoj prvi Newsletter

About the Author: