ZIMSKI SEMESTAR KROZ ONLINE PREDAVANJA ZA STUDENTE SVIH GODINA

Protekli vikend održana su uvodna predavanja za studente svih godina na Edukacijskom fakultetu.

U virtualnom okruženju pozdravili smo naše studente, prezentirali im Bolonjski sistem na EFT, upoznali ih sa nastavnim procesom, akademskim kalendarom i rasporedom, prezentirali DL platformu putem koje se odvija online nastava, uputili ih u obaveze prema studentskoj i pravnoj službi, te im predstavili ovogodišnje vannastavne aktivnosti i prilike za njihov studentski aktivizam.

Sa studentima završnih godina rado smo podijelili njihova iskustva i utiske od prethodnih godina studija, te ih upoznali sa njihovim obavezama oko obavljanja prakse i polaganja završnog rada.

Tužni što uvodna predavanja nisu u našem uobičajenon ambijentu, ali sretni što smo, praćenjem savremene tehnologije, obezbijedili online susret sa studentima i time ozvaničili početak nove akademske godine, u kojoj će nastava u zimskom semestru biti realizirana online.

Svi studenti koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju, prezentaciju i potrebne informacije mogu pronaći na DL platformi – Oglasnoj ploči za studente.

Još jednom svim studentima na EFT želimo sretnu i uspješnu novu akademsku 2020/2021 godinu!

Edukacijski fakultet

By |2020-11-03T11:30:00+00:00Novembar 3rd, 2020|Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za ZIMSKI SEMESTAR KROZ ONLINE PREDAVANJA ZA STUDENTE SVIH GODINA

About the Author: