Edukacijski fakultet organizuje kreativni konkurs u kojem mogu učestvovati svi srednjoškolci iz BiH i iz regiona.

Kreativni konkurs za najbolji slogan za fakultet, odnosno smjerove fakulteta još je jedna od aktivnosti Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku kojom potičemo mlade na kreativno razmišljanje i stvaralaštvo.

Ovaj konkurs idealna je prilika da pokažete svoju kreativnu stranu. Kreirajte slogan za Edukacijski fakultet ili neki od naših studijskih smjerova (Pedagogija i psihologija, Razredna nastava, Predškolski odgoj, Novinarstvo, Specijalne namjene, Opća kineziologija, Matematika i informatika, Sportski menadžment, Personalni trener), kojim ćete privući pažnju i osvojiti vrijednu nagradu.

Uslovi Konkursa:

  1. Pravo sudjelovanja na Konkursu imaju učenici srednjih škola iz cijele Bosne i Hercegovine i regije.
  2. Prilikom dostavljanja slogana u e-mailu je potrebno navesti: Ime i prezime autora/autorice, naziv srednje škole, grad i državu iz kojeg je autor/autorica.
  3. Rok za dostavljanje slogana je 17.4.2021. godine do 14:00 sati.
  4. Prikupljanje lajkova na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu (glasovi će biti sabirani) traje do 20.4.2021. do 18:00 sati.
  5. Objavljivanje pobjedničkih slogana je 21.4.2021. u 14:00 sati.
  6. Možete poslati jedan ili više slogana, jer broj slogana nije ograničen.

 

Sve dostavljene slogane ocjenjivat će stručni žiri, a lajkovi sa Facebook stranice i Instagram profila našeg fakulteta odrediti će pobjednika koji osvaja nagradu publike.

Kako bi lajkovi za vaš slogan bili validni prethodno je potrebno zapratiti Facebook stranicu ili Instagram profil našeg fakulteta.

Nagrada stručnog žirija: tablet.

Nagrada čitalaca (za najveći broj lajkova na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu Edukacijskog fakulteta): poklon paket brenda No1.

 

Radove slati na e-mail adresu: eft.aktivnosti@gmail.com.

 

Rezultati Konkursa bit će objavljeni na web-stranici Edukacijskog fakulteta (www.eft.ba) i zvaničnoj Facebook stranici Edukacijskog fakulteta.

U Travniku, 26.03.2021. godine