Premijerno prikazivanje videa „Naš grad, naše bogatstvo“

Grad Travnik muzej pod otvorenim nebom i vječita neiscrpna inspiracija za pisana djela i usmena predanja velikana. Danas smo imali priliku vidjeti kako izgleda Travnik iz perspektive mladih.

U multimedijalnoj Sali Fakulteta za tehničke studije članovi Asocijacije Fakulteta za tehničke studije danas su u okviru obilježavanja manifestacije Dani općine Travnik upriličili prezentaciju promo videa „Naš grad, naše bogatstvo“.
U želji da istaknu sve vrijednosti Travnika, studenti su odlučili u jednom videu sažeti sve ljepote koje krase ovaj grad. Glavni cilj bio je predstavljanje znamenitosti i isticanje ljepote grada iz svakog ugla.

U videu mladi govore o Starom gradu, Plavoj vodi, jedinstvenoj Šarenoj džamiji, Memorijalnom muzeju „Rodna kuća Ive Andrića“, ali i drugim vrijednim mjestima travničke čaršije koji datiraju iz srednjovjekovnog, osmanskog i austrougarskog doba.

 

By |2019-03-16T09:54:04+00:00Mart 16th, 2019|Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za Premijerno prikazivanje videa „Naš grad, naše bogatstvo“

About the Author: