Dodijeljene nagrade pobjednicima takmičenja „Budi drug, budi cool“

Danas su dodijeljene nagrade za osvojena prva tri mjesta na takmičenju za izbor najbolje fotografije pod nazivom „Budi drug, budi cool“. Riječ je o takmičenju organiziranom povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Naime, jedna od karakteristika obilježavanja ovogodišnjeg Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja bio je i bogat program za sve prisutne, počevši od šetnje gradom u ružičastim majicama, plesne koreografije srednjoškolaca pod nazivom „Život nije siv“, otvorenog foruma sa odabranim predstavnicima svih nivoa obrazovanja, ali i takmičenja za najbolju fotografiju. Svi učenici koji su se u sklopu aktivnosti fotografisali u jednom od instagram frame-ova naših fakulteta uzeli su učešće u takmičenju, koje je trajalo od 28. februara do 7. marta. Prve tri fotografije koje su imale najviše glasova osvojile su vrijedne nagrade, i to opremu vrhunskog sportskog brenda No1 koji je bio i sponzor takmičenja.

By |2019-03-15T18:57:42+00:00Mart 15th, 2019|Mreža - Obavijesti, Vijesti FRONT 2017, Vijesti-MS|Komentari isključeni za Dodijeljene nagrade pobjednicima takmičenja „Budi drug, budi cool“

About the Author: