Zanima vas kako možete napraviti najbolju fotografiju ikada? Željeli biste da razvijete vještinu upravljanja fotoaparatom i fotografisanja, te da se uz to zabavite i sklopite nova poznanstava? Evo prilike za vas!

 

Edukacijski fakultet i Fakultet za tehničke studije nudi vam izvanrednu priliku da naučite kako napraviti kvalitetnu fotografiju koja će biti primjećena. Školu fotografije će voditi Samir Behlić koji će kroz predstavljanje najvažnijih principa digitalne fotografije i korištenja fotoaparata uvesti polaznike u svijet fotografije. Planirano je da škola traje do 15. marta 2109., a plan i program polaznicima će biti prezentiran na prvom predavanju.

Krajnji cilj škole jeste unaprijediti znanje o fotografiji i korištenju foto opreme te kod polaznika postaviti temeljne vještine na polju fotografije.

Iskoristite priliku i naučite šta sve može vaš fotoaparat! Saznajte kako zaustaviti vrijeme i
napraviti fotografije koje će sačuvati najvrijednije trenutke zauvijek!

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite biti polaznik škole prijavite se na e-mail adresu mreza.eft.fts@gmail.com ili direktno u ured Mreže na adresi Aleja konzula broj 5 (Edukacijski fakultet, III nivo – ured 41 ) svaki dan od 09:00 do 15:00 sati. Rok za prijavu je 21.01.2019. do 12:00 sati. Uz prijavu je potrebno dostaviti motivaciono pismo i CV.

 

Izbor kandidata

Nakon isteka predviđenog roka za prijavu, komisija će pregledati dospjele prijave i objaviti listu odabranih kandidata na web stranicama fakulteta.

 

VAŽNO: Broj mjesta je ograničen!! Zato požuri se, donesi odluku i PRIJAVI SE!!