Naši profesori na Konferenciji u Turskoj

U periodu od  02. do 06. oktobra u organizaciji Gumušhane Univerziteta, u Republici Turskoj, održana je Međunarodna konferencija na kojoj su učešće uzela i dva profesora sa našega fakulteta i to prof. ddr. Tarik Obralić i prof.dr. Hanifa Obralić.  Naši profesori su na Konferenciji govorili o liderstvu, a prof. ddr. Tarik Obralić je na poziv rektora Univerziteta prof.dr. Halil Ibrahim Zeybeka posjetio rektorat Univerzitata  i tom prilikom razmijenio iskustva sa rektorom i saradnicima, te predstavio Univerzitet u Travniku, sa posebnim osvrtom na Edukacijski fakultet i Fakultet za tehničke studije.

Gumušhane univerzitet ima sedam fakulteta (Fakultet za inžinjering i prirodne nauke, Fakultet komunikologije, Fakultet humanističkih nauka, Teološki fakultet, Mediciski fakultet i Fakulltet za turizam).

 Gumušhane univerzitet je državni univerzitet na kojem studira više od 20.000 studenata iz cijele Republike Turske.  

Unutar Univerzitetskog kampusa  su i dva instituta sa 12 istraživačkih centara, zatim studentski domovi i reprezentativan hotel.

Našim profesorima čestitamo na uspjehu i želimo im sretan povratak u Bosnu i Hercegovinu.

By |2018-10-05T07:14:52+00:00Oktobar 5th, 2018|Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za Naši profesori na Konferenciji u Turskoj

About the Author: