Poziv za sve studente da uzmu učešće u realizaciji projekta

“Travnik u bojama mladosti”

kojim će se obilježiti Dani Edukacijskog fakulteta

Sastanak za redovne i vanredne studenate Edukacijskog fakulteta svih studijskih godina (I, II, III, IV i V), koji žele uzeti učešće u realizaciji projekta “Travnik u bojama mladosti” kojim će se obilježiti Dani Edukacijskog fakulteta, održat će se u srijedu, 9.5.2012. godine s početkom u 14.00 sati.

Na sastanku će se precizirati aktivnosti u okviru projekta koji će trajati od 14.5. do 20.5.2012. godine.

Očekujemo da se odazovete sastanku i uzmete učešće u aktivnostima te da kroz aktivnosti koje su predviđene u Projektu poklonite gradu Travniku i građanima Travnika dio svoje mladosti.

Na prethodnom sastanku održanom 26.4.2012. godine, zabilježen je izuzetno dobar odaziv zainteresiranih studenata, koje ovim putem pozivamo da obavezno prisustvuju i ovom sastanku na kojem će se definisati konkretne aktivnosti.

Molimo studente da za sastanak pripreme i iznesu definitivan stav po pitanju predložene aktivnosti “Party na studentski način” koja je planirana za subotu, 19.5.2011. godine od 19.00 do 22.00 sata na otvorenom prostoru – trg u centru Travnika. Organizatori ove aktivnosti su studenti uz materijalnu i tehničku pomoć Fakulteta.

Očekujemo vas u srijedu, 9.5.2012. godine u 14.00 sati u amfiteatru Edukacijskog fakulteta!