U toku završna konferencija Erasmus+ projekta Inclusion

Predstavnici Univerziteta u Travniku otputovali su u Yerevan, Armenija gdje će 24. i 25.9.2019. prisustvovati finalnoj konferenciji Erasmus+projekta Inclusion. Na konferenciji u Yerevanu, sastat će se članovi konzorcija iz Armenije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Ujedinjnog Kraljevstva i Austrije. Domaćini konferencije su State Academy of Fine Arts (Yerevan) i Američki univerzitet u Armeniji. 

Razgovarat će se o finalizaciji aktivnosti unutar radnih paketa, finalnom izvještaju, te će tokom panela biti razmijenjena iskustva o inkluziji i  budućim izazovima  u visokom obrazovanju, vezanim za ovu tematiku.

Tim UNT predstavljaju dr. Maja Đurić, koordinatorica Inclusion priekta za UNT, Selma Šeta u ime ureda za međunarodnu saradnju UNT, te mr. Šejla Smajić i studentica Nedžla Kadić. Konzorcij BiH, pored Univerziteta u Travniku čine: Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke, Univerzitet u Tuzli i Sarajevo susret kultura, NGO. 

 

By |2019-09-24T13:10:51+00:00Septembar 24th, 2019|Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za U toku završna konferencija Erasmus+ projekta Inclusion

About the Author: