TeamBuilding na našem fakultetu

Team building je skup aktivnosti čiji je cilj stvaranje tima te osnaživanje i poboljšanje međuljudskih odnosa, odnosno skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti koje kao rezultat daju poboljšanje komunikacije, jačanje timskog duha, razvijanje osjećaja pripadnosti zajednici.

Mreža studenata Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije odlučila se upravo na ovu aktivnost, i to baš u mjesecu praznika u kojem se posebno naglašava potreba zajedništva,druženja i širenja pozitivnih raspoloženja. Team building će se održati 11. 12. 2018. godine u vremenskom periodu od 12:30 – 13: 30, u salama 38 i 48 u prostorijama fakulteta.

Na TeamBuilding-u koji nosi simbolični naziv „Najviša kula“ učestvovat će studenti Mreže studenata. Svi ostali studenti, članovi timova koji žele uzeti učešće mogu to učiniti prijavom kod asistentice Šejle Smajić. TeamBuilding ima za cilj pokrenuti zajedničko razmišljanje i probuditi takmičarski duh kod studenata.

 

By |2018-12-06T13:09:43+00:00Decembar 6th, 2018|Mreža - Obavijesti, Vijesti FRONT 2017|Komentari isključeni za TeamBuilding na našem fakultetu

About the Author: