U prepunoj konferencijskoj sali Fakulteta za tehničke studije, drugog dana simpozija održana je modna revija pod nazivom „TImod 2017 – Naša vizija“ na kojoj su učestvovale studentice Fakulteta za tehničke studije, Edukacijskog fakulteta i učenice Mješovite srednje tehničke škole u Travniku, smjer Tekstilni tehničar. Tema modne revije bila je „Poslovna žena“, ali i izvrsna prilika da studentice i učenice pokažu svoje vještine i sposobnosti. Modnu reviju otvorile su učenice Mješovite srednje tehničke škole svojim kreacijama kojih je bilo devet.

Modeli su na reviji nosili ručno izrađeni nakit „Sorel“ naše studentice Anese Abadžić, a za make-up je bila zadužena Merjem Nuhić, također studentica Fakulteta za tehničke studije. Obzirom da je tema revije „Poslovna žena“ cilj je pokazati kako poslovne žene mogu izgledati uvijek svježe uz nekoliko sitnih detalja, naglasiti svoje crte lica sa efektnim dijelom crvenog ruža.

Modnu reviju zatvorile su studentice Fakulteta za tehničke studije smjer Tekstilno inžinjerstvo i dizajn sa svojih jedanaest kreacija.

Gosti su, uistinu, imali priliku uživati u kreacijama koje su studentice i učenice pripremale uz pomoć svojih profesora.